Virtuell supporterbuss till Kalmar!

Likt de flesta ideella föreningar så har även vi i WhiteAngels tappat stora intäkter, i förhållande till vår omsättning, på grund utav Coronapandemin. Vi brukar lägga grunden för säsongens ekonomi under sommarmånaderna då vi är igång och hjälper till under diverse evenemang, som tex att bygga läktare under Nostalgia och Skärgårdsfesten. Evenemang som alla tyvärr fått ställas in i år.

Våra bussresor under säsongen är för många en höjdpunkt i vintermörkret. Det är här vi känner en gemenskap och tillhörighet, ung som gammal, när vi åker land och rike runt för att stötta vårt älskade KRIF Hockey.

För att stärka vår kassa provar vi nu att sälja virtuella biljetter till bussresan till Kalmar nu på söndag 15/11. Platserna kostar 50 kr/st och man kan köpa hur många platser man vill. Köp din plats genom att swisha till Mattias på 0761-626515. Märk betalningen med ”Supporterbuss”. Hur många bussar kan vi fylla?

P.S. Har du glömt att bli medlem i WhiteAngels så kan du enkelt bli det här:

Ditt bidrag betyder oerhört mycket för oss!

ALLTID OAVSET!!

/Styrelsen