WhiteAngels ställer upp!

Att laget ska behöva åka buss till Boden känns inte realistiskt! Att åka buss tur och retur Boden skulle säkert ta runt 40 timmar, en hel arbetsvecka för många. Ponera att Boden sedan flyger ner till Ronneby på fredag, då skulle de vara i Ronneby långt före KRIF. Det skulle vara en stor nackdel sportsligt sett för KRIF med 40 timmar i buss, mot Bodens resa på några timmar med flyg.

 

Därför sträcker WhiteAngels nu upp handen och vill hjälpa till! Vi erbjuder oss att köra lagets utrustning tur och retur till Boden så att laget kan flyga. 4-6 personer behövs! Tanken med upplägget är att 2-3 personer kör upp och 2-3 personer flyger med laget upp. Sedan byter man så att man ”bara” behöver köra en sträcka. Precis som vi gjorde till Piteå för något år sedan!

 

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då Mattias på 0761-626515.

 

Vad säger ni KRIF Hockey? Ge oss några flygbiljetter, lite mat och inträde på matchen så är vi redo!

 

ALLTID OAVSETT!!